Κακός οιωνός για Ολυμπιακό

Ο Άγγλος διαιτητής Μάικ Όλιβερ που το βράδυ της Δευτέρας (13/3) εξόργισε τον Ζοσέ Μουρίνιο με τις υποδείξεις του στον αγώνα του αγγλικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας την προσεχή Πέμπτη (16/3) στην Κωνσταντινούπολη για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Εγγλέζος ρέφερι αποτέλεσε το… κόκκινο πανί για τον Πορτογάλο τεχνικό της Γιουνάιτεντ, καθώς απέβαλε στο 36’ με δεύτερη κίτρινη τον Ερέρα και η Τσέλσι με αριθμητικό πλεονέκτημα για αρκετό διάστημα βρήκε ένα γκολ στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του FA CUP.

Ο 32χρονος διαιτητής έχει «σφυρίξει» άλλα τρία ματς ελληνικών ομάδων στα οποία δεν νίκησε καμία! Στις 12 Δεκεμβρίου 2013 διηύθυνε το ΠΑΟΚ-Άλκμααρ (2-2) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στις 5 Αυγούστου 2014 ήταν διαιτητής στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης (1-2) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στις 26 Νοεμβρίου 2015 το Σπάρτα Πράγας-Αστέρας Τρίπολης 1-0 για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα