Κακό αποτέλεσμα, αλλά… γυρνάει

 

Πολύ κακό το 3-0 για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης το ήξερε πως το ματς μπορεί να εξελιχθεί σε δράμα για την ομάδα του, αλλά το ρίσκαρε και το αποτέλεσμα αυτής της τακτικής θα κριθεί μετά τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Εκεί θα φανεί αν οι ανάσες που δόθηκαν σε βασικά στελέχη θα πιάσουν τόπο, ή αν η ψυχολογία που απέκτησε ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δημιουργήσει πρόβλημα στους «πράσινους» στα ματς που έρχονται.

Ο προπονητής του ΠΑΟ ήταν ξεκάθαρος προ ημερών, όταν εξηγούσε για ποιο λόγο επέλεγε να εκτίσουν όλοι οι τιμωρημένοι στο ίδιο παιχνίδι και να όχι να τους μοιράσει. Ήθελε να μην επιβαρύνει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές με ταξίδι και ένα επίπονο 90λεπτο στην Τούμπα. Το αν έκανε καλά θα φανεί στη συνέχεια, αφού η ήττα στο πρωτάθλημα δεν του στέρησε πολλά. Θα πρέπει, όμως, να διδάχθηκε από αυτό το ρίσκο, διότι δεν ήθελε πολύ να γράψει το κοντέρ πέντε!

Ο Ουζουνίδης έβαλε «γκάζια» στους παίκτες του στο ημίχρονο με το σκορ στο 3-0, αλλά το έκανε για να μην επέλθει διασυρμός, βαθιά μέσα του ήξερε πως φέρει ευθύνη…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα