“Καλά κάνουν και διαδηλώνουν οι δικηγόροι, θα χάσουν και κανά κιλό”

Σάλο προκάλεσε η δήλωση του Παναγιώτη Κουρουμπλή αναφερόμενος στο κίνημα της γραβάτας”, αφού τόνισε, σε συνέντευξή του στην Suddeutsche Zeitung. πως καλά κάνουν οι δικηγόροι (θυμίζουμε ότι καιο υπουργός Εσωτερικών είναι δικηγόρος στο επάγγελμα) και διαδηλώνουν μήπως… χάσουν και κανένα κιλό!

Ο Κ. Κουρουμπλής και ένας εκ των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα, δεν δίστασε να αστειευτεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι επιστημονικοί φορείς που το τελευταίο διάστημα διαδηλώνουν και βρίσκονται σε αποχή από τα καθήκοντά τους λόγω του ασφαλιστικού που προωθείται.

«Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους. Θα τους κάνει καλό, θα χάσουν και κανά κιλό» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών στην συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος της Suddeutsche στο άρθρο του σημειώνει ότι συναντήθηκε με τον κ. Κουρουμπλή στην ταβέρνα Διόνυσος στο κέντρο της Αθήνας. Όπως αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών έχει στο πλευρό του στο γραφείο του όμορφες γυναίκες.

Σε άλλο σημείο περιγράφεται η συνάντηση που είχε ο κ. Κουρουμπλής με μια απολυμένη του Δημοσίου στην οποία είπε «έχε ελπίδα».
Το δημοσίευμα της Suddeutsche τονίζει επίσης ότι ο κ. Κουρουμπλής είχε την πρώτη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα το 2011 στην κηδεία του Λεωνίδα Κύρκου. Όπως σημειώνει, ο σημερινός υπουργός και τότε προσφάτως αποπεμφθείς από το ΠΑΣΟΚ «είχε καλή προαίσθηση όταν έσφιξε το χέρι του Αλέξη Τσίπρα» και έτσι έγινε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αρχικά υπουργός Υγείας και στη συνέχεια υπουργός Εσωτερικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα