Καλαντζής: «Με στηρίζουν Μαρινάκης, Αλαφούζος…»

Με τη στήριξη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού κατεβαίνει υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καλαντζής.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε ο ίδιος σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, χαρακτηρίζοντας τον αντίπαλό του για την προεδρία της ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένο φαβορί αλλά όχι σίγουρο νικητή.

«Μπορεί να με στηρίζουν ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος, αλλά δεν με καθοδηγούν, αν και η ανακοίνωση στήριξης πρέπει να γίνει και επίσημα για να είναι σίγουρη.

Πήγα σε 37 Νομούς και μίλησα σχεδόν με όλους τους προέδρους Ενώσεων, άρα αυτό που επικρατεί ότι έχασα πριν γίνουν οι εκλογές, δεν το βρήκα μπροστά μου. Μην ξεχνάτε ότι είμαι φαρμακοποιός και τις συνταγές των ασθενών, τις… κρατάω στο συρτάρι.

Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχει στήριξη προς τον κ. Γραμμένο, αλλά δεν ξέρω εάν τον ψηφίσουν στην κάλπη και επειδή γι αυτό που συμβαίνει με το «καπέλωμα» της ΕΠΟ από τη FIFA, έχουν ευθύνες και όσοι ασχολήθηκαν με την Ομοσπονδία, ακόμη και η Πολιτεία, όταν εκλεγώ, θα επιδιώξω να μιλήσω με τον Φρεντερίκα Μοντερίνι, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για να ζητήσω να φύγει από το ελληνικό ποδόσφαιρο η επιστασία της FIFA» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα