Καληνύχτα κύριε Χάσι… «Τελειωμένος» ο Κοσσοβάρος προπονητής

Η ήττα με 3-2 από την ΑΕΚ, και κυρίως ο τρόπος που χάθηκε το ντέρμπι, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μπεσνίκ Χάσι. Η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να «τελειώσει» άμεσα τον Κοσσοβάρο τεχνικό, χωρίς καν να περιμένει την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Γιουβέντους για το Champions League.

Όχι άδικα, καθώς με τη βοήθεια της… τύχης (περισσότερο) και κάποια ατομικά ξεσπάσματα οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να αποκλείσουν Παρτιζάν και Ριέκα στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Από τότε φαίνονταν τα προβλήματα στην άμυνα. Η συνέχεια, με εξαίρεση το «ξεμπούκωμα» απέναντι στην τραγική φέτος Λάρισα, ήταν επιεικώς απαράδεκτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέλλον του 45χρονου τεχνικού στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» ήταν εξ αρχής αμφίβολο, ωστόσο είχε αποφασιστεί να του δοθούν τελευταίες ευκαιρίες στα ματς με την ΑΕΚ και τη Γιουβέντους. Όμως, ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι με την «Ένωση» επισπεύδει τις εξελίξεις και ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση προπονητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα