Καλλιάνος: Γιατί έφυγα από την Ένωση Κεντρώων

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την ανακοίνωση αποχώρησής του από την Ένωση Κεντρώων και ο Γιάννης Καλλιάνος, περί ου ο λόγος, έριξε τη “βόμβα” σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και εξήγησε τους λόγους που είπε “αντίο” στο κόμμα. 

Ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως δέχθηκε σφοδρή πίεση από τον κ. Λεβέντη να σταματήσει να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, δυο ημέρες πριν παραιτηθεί από την Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων, δέχθηκε τηλέφωνο από τον κ. Λεβέντη ο οποίος του είπε: «Ή θα σταματήσεις να μιλάς εναντίον του Αλεξιάδη και του Τσίπρα ή θα σε διώξω από το κόμμα…».
“Δεν πήγα σε κανένα κόμμα για να με προκαλεί κανείς ότι θα με διώξει. Είμαι στην κοινωνία για να βοηθήσω στην κοινωνία» τόνισε ο ίδιος.

Στην ερώτηση αν εκτιμά ότι ο κ. Λεβέντης κινείται προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ενωσης Κεντρώων απάντησε: «Εκτιμώ ότι όλα άλλαξαν την ημέρα που επισκεφθήκαμε το Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουμε τον εκλογικό νόμο. Εγώ κάθισα στον προθάλαμο με την κυρία Γεροβασίλη, και ο κ. πρόεδρος μπήκε στο γραφείο του κ. Τσίπρα. Βγαίνοντας είχε αλλάξει γνώμη για όλους και για όλα, έλεγε είναι ”σοβαρό παιδί”. Δεν αντιλέγω, πολιτικά όμως εκτιμώ ότι ο Τσίπρας είναι ανίκανος, ότι έχει φέρει την καταστροφή στη χώρα».

Μάλιστα ο κ. Καλλιάνος άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει κρυφή συμφωνία για να μπει ο Λεβέντης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και πως η στάση του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων άλλαξε μετά το τελευταίο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα