Καλοβλέπει συνεργασία ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ ο Σκανδαλίδης

Με θετικό μάτι “βλέπει” ενδεχόμενη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Σκανδαλίδης, που παράλληλα τόνισε  πως η συγκυβέρνηση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ ολοκλήρωσε τον κύκλο της.

Συγκεκριμένα ο κ. Σκανδαλίδης  δήλωσε:« Είναι φανερό ότι η επόμενη κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι η συγκυβέρνηση της Ν.Δ με το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ολοκλήρωσε τον κύκλο του ιστορικού συμβιβασμού με τη Δεξιά στο όνομα του πατριωτικού χρέους που το ίδιο ανέλαβε και το πλήρωσε ακριβά.

Τώρα οφείλει να προτείνει μια νέα πρόταση που θα ηγεμονεύσει στις επόμενες εξελίξεις και να ανασυγκροτηθεί η δημοκρατική παράταξη στη βάση αυτής της πρότασης.

Nα απευθυνθεί σε όλες ανεξαίρετα τις φιλοευρωπαϊκές προοδευτικές κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις όπου και να βρίσκονται» τονίζει χαρακτηριστικά ο Κώστας Σκανδαλίδης στον Real.gr  και προσθέτει:

«Κάτω απ’ αυτό το πρίσμα θα μπορούσε να υπάρξει προσέγγιση με το ΣΥΡΙΖΑ φτάνει αυτός να κάνει τα αναγκαία βήματα προσγείωσης στην πραγματικότητα και εμείς να διανύσουμε όσο δυνατό ταχύτερα το δρόμο προς τη διαμόρφωση της συμπαράταξης των δυνάμεων του χώρου της κεντροαριστεράς».

Ο Κώστας Σκανδαλίδης δεν αποκλείει επίσης το ενδεχόμενο μεγάλου συνασπισμού: «Αν η ψήφος του λαού επιβάλλει ως μονόδρομο μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή των δυο μεγαλύτερων κομμάτων οφείλουμε να τη σεβαστούμε(…) Αν καταστούν δυνατές οι ευρύτερες συναινέσεις ας μείνει το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση. Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αρκετά υπομένουμε τόσο καιρό το να μας βρίζουν και να μην κάνουν χωρίς εμάς».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα