Καλοκαιρινό ραντεβού δύο πρωταθλητών Ευρώπης

 

Την Τετάρτη, 7 του Ιούνη, η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα χτυπά στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου. Την καλοκαιρινή εκείνη ημέρα, οι Έλληνες φίλαθλοι της Κρήτης και φυσικά οι τουρίστες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο φιλικό παλαιμάχων και μη!

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου, την ημέρα εκείνη η παρέα του Θοδωρή Ζαγοράκη που σήκωσε την κούπα στο Euro της Πορτογαλίας θα αντιμετωπίσει μία σαφώς πιο… νεανική ομάδα, την Ίντερ της σεζόν 2010, που κατέκτησε το Champions League. Στους πάγκους των δύο ομάδων θα καθίσουν οι Ότο Ρεχάγκελ και… Ζοζέ Μουρίνιο! Να πούμε πως δεν έχουν σταματήσει την καριέρα τους όλοι οι ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε αυτή την Ίντερ (π.χ. Μπαλοτέλι, Σνάιντερ και φυσικά Καμπιάσο), ενώ κάποιοι ήταν ενεργοί μέχρι πρόσφατα (Μαϊκόν, Ντιέγο Μιλίτο).

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Μια τεράστια ποδοσφαιρική εκδήλωση θα φιλοξενήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Στο Παγκρήτιο θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, Εθνική Ελλάδας, με την Ίντερ του 2010, η οποία είχε κατακτήσει εκείνη τη χρονιά το Champions League!

Πρόκειται για ένα φιλικό μεγάλων αστέρων, με δύο τεράστια προπονητικά ονόματα στους πάγκους, τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Ζοσέ Μουρίνιο! Η Εθνικής Ελλάδας των Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά κ.α. απέναντι στην Ίντερ των Ζανέτι, Μιλίτο, Σάμουελ, Ετό, Μπαλοτέλι, Σνάιντερ, Λούσιο, Μαϊκόν και άλλων διεθνούς παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστών!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς από την ΕΠΣΗ, η οποία έχει αναλάβει τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του μεγάλου φιλικού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα