Καλωδιωμένος με τις επιτυχίες

Εκπληκτικά πράγματα από τον Γιώργο Δώνη, τον 45χρονο προπονητή που μετά την άξια ποδοσφαιρική του καριέρα όπου πήρε τίτλους με τον ΠΑΟ και εκπροσώπησε και την Ελλάδα στην Premier League, συνεχίζει και πανηγυρίζει τίτλους και ως προπονητής!

Αυτή τη φορά σήκωσε το Κύπελλο του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, παρά το ότι η ομάδα του έχανε 1-0 στο τελευταίο λεπτό της παράτασης! Η Αλ Χιλάλ πανηγύρισε το έβδομό της κύπελλο και ο Δώνης το έβδομο διαφορετικό του τρόπαιο ως προπονητής! Παρά το πλήθος των επιτυχιών του, όλα είναι διαφορετικά και πρέπει να μην υπάρχει άλλος στον  κόσμο με αυτό το ρεκόρ. Ο Δώνης έχει πάρει πρωτάθλημα ομίλου Δ’ Εθνικής και Γ’ Εθνικής με τον Ηλυσιακό, πρωτάθλημα Β’ Εθνικής και Κύπελλο Ελλάδας με τη Λάρισα, Πρωτάθλημα Κύπρου και Κύπελλο Κύπρου με τον ΑΠΟΕΛ και τώρα Κύπελλο Σαουδικής Αραβίας.

Ο Δώνης έχει επίσης φτάσει δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και φαίνεται πως καταφέρνει πάντα οι ομάδες του να παρουσιάζονται πιο σφριγηλές στα νοκ άουτ παιχνίδια, μιας και πρωταγωνιστεί σχεδόν πάντα στους θεσμούς του Κυπέλλου κάθε χώρας. Είτε σε κάποιους αρέσει, είτε όχι, τα επιτεύγματα του Γιώργου Δώνη είναι σπουδαία και το σίγουρο είναι ότι έχει πολλά χρόνια ακόμη μπροστά του.

Δείτε εδώ την ομάδα του να ισοφαρίζει στο 120’ και τον Δώνη να γίνεται ένα κουβάρι με τους παίκτες του:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα