Καλός, αλλά άστοχος ο ΠΑΟΚ, μόνο 2-1 τον Παναιτωλικό

Μπήκε σαν διεκδικητής του πρωταθλήματος στη φετινή διοργάνωση της Super League ο ΠΑΟΚ και με τη νίκη του επί του Παναιτωλικού με σκορ 2-1 μηδένισε το κοντέρ (έφτασε τους μηδέν βαθμούς, καθώς ξεκίνησε με -3), παίζοντας ωραία μπάλα τουλάχιστον μέχρι το 60’ του ματς.

Ο Δικέφαλος μπήκε καταιγιστικά στην Τούμπα και άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό με πλασέ του ορεξάτου και κινητικότατου Μπίσεσβαρ, ο οποίος, όμως, έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο β’ μέρος και έμεινε μόνο στο ένα γκολ. Το 2-0 έκανε ο εκπληκτικός Ροντρίγκεζ στο 27’ μετά από ασίστ του Αθανασιάδη, με τον Κλάους να έχει δοκάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο επιθετικός, αλλά έχασε και πάλι πολλές ευκαιρίες, με χαρακτηριστικότερη αυτή του Περέιρα, ο οποίος κι αυτός είχε δοκάρι προς το τέλος του ματς μετά από εκτέλεση φάουλ. Στις καθυστερήσεις ο Ουάρντα μείωσε σε 2-1 μετά από λάθος του Βαρέλα και προκλήθηκαν ορισμένα καρδιοχτύπια στην Τούμπα στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά οι γηπεδούχοι δεν το πλήρωσαν.

Το σκορ έμεινε σε αυτό το χαμηλό σκορ χάρη στον Κυριακίδη, αλλά και λόγω της αστοχίας των γηπεδούχων στις πολλές ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Τσίμιροτ (83’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (68’ Σάχοφ), Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδης (68’ Περέιρα)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντακιάς, Μύγας (78’ Μουνιόζ), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Ουάρντα, Φερέιρα (46’ Λεντέσμα), Τομάν, Μαρκόφσκι (60’ Κλέσιο).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα