Καλύτερα να μασούσε ο Γκάρι Νέβιλ (Φωτό)

Δεν έφταναν τα ένδεκα συνεχόμενα παιχνίδια στην Primera Division χωρίς νίκη (επτά ισοπαλίες, τέσσερις ήττες από τις 21 Νοέμβρη του 2015), ήρθε και η επτάρα στο Καμπ Νου για να «δέσει το γλυκό».

Η κατάσταση στη Βαλένθια είναι μίζερη και για πρώτη φορά ακούγεται τόσο έντονη κριτική για τον προπονητή της, Γκάρι Νέβιλ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Βαλένθια, ο άνθρωπος που υπερασπιζόταν την εστία της στις καλές εποχές του συλλόγου, Σαντιάγκο Κανιθάρες δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήλπιζα να ζητήσει ένα συγγνώμη και να παραιτηθεί. Ίσως να κάνω λάθος, να μην γνωρίζω πολλά αλλά είμαι έκπληκτος που δεν το έκανε. Νόμιζα ότι ήταν ειλικρινής. Αν ο αθλητικός διευθυντής Βαλένθια, Γκαρσία Πιτάρτς πιστεύει στον Νέβιλ, είναι κάτι που με λυπεί».

Ο Νταβίντ Αλμπέλδα, κι αυτός πρώην ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, μίλησε κι αυτός με σκληρή γλώσσα για τον Άγγλο προπονητή: «Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι ήρθε ο Νέβιλ και δεν έχει αλλάξει σύστημα, παίκτες και τα αποτελέσματα είναι χειρότερα. Αισθάνεται δυνατός γιατί στην ομάδα υπάρχει τώρα ένας μεγάλος κύριος που αυτός τον έχει τοποθετήσει εκεί. Ο Νέβιλ δεν δίνει καμία σημασία και δείχνει πως δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται.

neville-false-656x520

Η πλάκα είναι πως ο Γκάρι Νέβιλ, εντελώς προφητικά, είχε κάνει τον Απρίλη του 2015 την εξής εκπληκτική δήλωση: «Βλέπεις ομάδες να πηγαίνουν στο Καμπ Νου και να χάνουν 5, 6 ή 7-0. Η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα, ή μάλλον εξαιρετική ομάδα. Αλλά αν εγώ εμπλεκόμουν σε μία ομάδα που θα έχανε 7-0 εκεί μέσα, δεν θα μπορούσα να κοιτάξω ξανά τα μέλη της οικογένειάς μου στα μάτια!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα