Καλύτερη ομάδα στον κόσμο η Μπαρτσελόνα

Ήταν προδιαγεγραμμένο ότι η Μπαρτσελόνα θα κέρδιζε τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στον κόσμο για την περίοδο 2014-2015, καθώς κατέκτησε όλους τους τίτλους που υπήρχαν, πετυχαίνοντας ένα περήφανο «τρεμπλ» την πρώτη χρονιά του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της.

Οι Καταλανοί αναδείχθηκαν νικητές, όπως αναμενόταν, στην εκδήλωση για την ανάδειξη των καλύτερων ομάδων της σεζόν που πέρασε, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη. Η Μπαρτσελόνα ήταν η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ισπανίας, καθώς και το Champions League.

Το βραβείο της ομάδας με τη μεγαλύτερη αθλητική πρόοδο, κέρδισε η Ντνίπρο, η οποία απέκλεισε τον Ολυμπιακό και έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League, όπου ηττήθηκε από τη Σεβίγια.

Το βραβείο για την καλύτερη προσφοράς στην κοινότητα και την κοινωνική υπευθυνότητα πήρε η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ, για την κοινή της προσπάθεια με την τοπική κοινότητα στο Λονδίνο, για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων.

Το βραβείο της καλύτερης υπηρεσίας στο κοινό, πήρε η Λεβάντια Ταλίν από την Εσθονία, η οποία δημιούργησε στο γήπεδό της ειδικούς διαδρόμους στις θύρες και στις εισόδους, προκειμένου να έχουν εύκολη πρόσβαση οι άνθρωποι που δεν βλέπουν και καθοδηγούνται από σκύλους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα