Καμία εκπομπή του “Ε” δεν θα μεταδοθεί από τη Σύρο

ΕΡΧΕΤΑΙ (;) ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ

Το ξαφνικό διαζύγιο του Epsilon με τη Ρούλα Κορομηλά έφερε γενικές φουρτούνες στο κανάλι που είχε προγραμματίσει να βγουν από τη Σύρο, τόσο η εκπομπή “Bravo Ρούλα”, όσο και εκείνη του Μένιου Φουρθιώτη “Αποκαλυπτικά”.

Ωστόσο, ο Δήμος Σύρου/Ερμούπολης ξεκαθάρισε πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον στην παρουσίαση η Ρούλα Κορομηλά, καμία από τις δύο εκπομπές δεν πρόκειται να βγει από το κανάλι.

Έτσι, το νησί γλιτώνει τις 20.000 ευρώ που θα σπαταλούσε για να διαφημιστεί η Σύρος (στην ουσία το κόστος θα έφτανε τις 380.000 ευρώ) από τις εκπομπές, καθώς όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος της πόλης, από τη στιγμή που η Ρούλα Κορομηλά δεν θα κατέβει από τα σκαλιά του Δημαρχείου, κανείς άλλος παρουσιαστής δεν θα το κάνει.

Στο μεταξύ, ο Μένιος Φουρθιώτης μέσω των λογαριασμών του στα social media πετάει καρφιά για τη Ρούλα Κορομηλά: “Όταν τα αστέρια τα κοιτάς και λάμπουν … Τότε και τα μάτια σου λάμπουν για να λάμψει η αλήθεια μεσα απο την αλήθεια που δεν έκρυψες ποτε!!! Γιατί εκεί που οι άλλοι σταματούν το ρεπορτάζ αρχίζουν τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ @tvapokaliptika”.

FOUR2

Σε δεύτερο ποστάρισμά του, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία έγραφε πάνω: «Για κοίτα ρε… Για κοίτα κάτι αναμάρτητοι που συνωστίζονται για να λιθοβολήσουν πρώτοι. Αλκυόνη Παπαδάκη».

FOUR1

Από την πλευρά της, η Ρούλα Κορομηλά πόσταρε μία φωτογραφία με ένα μωρό στο λογαριασμό της, γράφοντας τη λέξη Soon, σύντομα δηλαδή. Οργιάζουν οι φήμες πως έρχεται συμφωνία με άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

roula

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα