«Καμία επαφή με την πραγματικότητα ο Τσίπρας»

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε  συνέντευξη του στην τηλεόραση του Star αφού ο επικεφαλής του «Ποταμιού» κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα».

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star, τόνισε την ανάγκη μείωσης της χρηματοδότησης των κομμάτων για την προεκλογική μάχη, υπερασπιζόμενος το μοντέλο πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η γέννηση του Ποταμιού.

«Θα ασχοληθούμε με όσους είναι στο όριο της φτώχειας»

«Οι αριθμοί ευημερούσαν τόσα χρόνια ενώ οι άνθρωποι υπέφεραν» σημείωσε μεταξύ άλλων   ο επικεφαλής του κόμματος. Έπειτα από ερώτηση σχετικά με τις «εικόνες ντροπής» στη διανομή λαχανικών στον Κολωνό ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε ότι «Η προτεραιότητά μας είναι αυτοί οι άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα. Προτεραιότητα για την Ευρώπη πρέπει να είναι οι άνθρωποι χωρίς εισόδημα. Σκεφτόμαστε τις κατηγορίες πολιτών που ανήκουν στο όριο της φτώχειας. Με αυτούς θα ασχοληθούμε.

Ο κ. Θεοδωράκης πρότεινε μάλιστα και ελαχιστο εγγυημένο εισόδημα για όλους τους πολίτες της Ευρώπης, ενώ άφησε αιχμές για τα 4,2 εκατ. ευρώ που θα μοιραστούν στα κόμματα για την προεκλογική περίοδο και την «διαχείρισή» τους.


«Θα κάνω προεκλογική αγώνα με 100.000 – 120.000 ευρώ»

Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι θα κάνει τον προεκλογικό του αγώνα μέχρι τις εκλογές με 100.000 – 120.000 ευρώ, επισημαίνοντας ότι τα υπόλοιπα κόμματα θα μοιραστούν 4,2 εκατ. ευρώ για τις προεκλογικές τους δαπάνες.

Όπως είπε, το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα κοστίζει έξι φορές από το μέσο όρο του πολιτικού συστήματος της Ευρώπης, παραδεχόμενος, ωστόσο ότι τα κόμματα πρέπει να παίρνουν μία ελάχιστη επιχορήγηση από το κράτος.

 

«Θέλουμε να αλλάξουμε τώρα τη χώρα μας»

Τέλος, ο πρόεδρος του «Ποταμιού» υπογράμμισε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε την Μέρκελ ούτε την παγκόσμια επανάσταση. «Θέλουμε να αλλάξουμε τώρα τη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα