“Καμία τρομοκρατική ενέργεια δεν θα σταματήσει ποτέ την πορεία της ελευθερίας”

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Τζον Κέρι, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη Γαλλία με τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τους θανάτους αθώων ατόμων. “Καμιά τρομοκρατική ενέργεια δεν θα σταματήσει ποτέ την πορεία της ελευθερίας”, δήλωσε  ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι μερικές ώρες πριν από τη μεγάλη διεθνή κινητοποίηση στο Παρίσι κατά των επιθέσεων στις οποίες 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γαλλία.

“Σήμερα είμαστε αλληλέγγυοι στους Γάλλους που πραγματοποιούν πορεία στη μνήμη των θυμάτων της αιματηρής επίθεσης στα γραφεία του Charlie Hebdo στο Παρίσι.

Είμαστε στο πλευρό τους, όχι μόνο από οργή και αγανάκτηση αλλά από αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε τους εξτρεμιστές και γιατί επίσης οι εξτρεμιστές φοβούνται πολύ αυτό που κρατά πάντα ενωμένες τις χώρες μας: την ελευθερία. Είμαστε μαζί στην ελευθερία και μαζί δηλώνουμε ότι καμιά τρομοκρατική ενέργεια δεν θα σταματήσει ποτέ την πορεία της ελευθερίας”, δήλωσε ο Κέρι στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Ινδία, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα