Καμίνης: «Αν μπορούσα, θα έκανα αντιδήμαρχο τον Σακελλαρίδη»

Στα θέματα του αποτεφρωτηρίου και του τεμένους στην πρωτεύουσα, αλλά και στην πορεία που χαράσσει για τη δεύτερη θητεία του στον δήμο της Αθήνας αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος σε συνέντευξή του στο «MEGA» έκανε λόγο για «μια νότα σταθερότητας σε μια περίοδο ασταθή».

«Η προηγούμενη θητεία ήταν μικρή, μικρότερη από τριάμισι χρόνια και σημαδεύτηκε από πολύ μεγάλες κρίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το 70% των δημάρχων δεν επανεξελέγη», ανάφερε με νόημα ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Ο δήμος Αθηναίων έχει την υποχρέωση να κάνει μια κίνηση συνεργασίας με τις υπόλοιπες παρατάξεις. Ο Καλλικράτης μας απαγορεύει να δίνουμε αρμοδιότητες στην αντιπολίτευση. Βεβαίως και θα έδινα στον κ. Σακελλαρίδη την αντιδημαρχία. Από την τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να ξετυλιχθεί το κουβάρι της συνεννόησης», υπογράμμισε ο κ. Καμίνης.

Αναφερόμενος στη δημιουργία αποτεφρωτηρίου στην πρωτεύουσα, ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε πως δεν νομίζει πως μπορεί να έχει κανείς σοβαρές αντιρρήσεις γι’ αυτό. «Δεν θα λειτουργεί το 2015, αλλά το 2016 ναι», είπε χαρακτηριστικώς.

«Η κατασκευή τεμένους είναι κρατική αρμοδιότητα. Έχει προχωρήσει η ιστορία από όσο γνωρίζω. Θα γίνει στον Βοτανικό ένα μικρό τέμενος που θα χωρά 600 ανθρώπους», σημείωσε ο κ. Καμίνης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα