Καμαρούλες μία… σταλιά

Η δόξα στο Χόλιγουντ φαίνεται πως υπολογίζεται με… τετραγωνικά μέτρα, και το τραγούδι «καμαρούλα μια σταλιά» δεν έχει να πει τίποτα απολύτως στα αστέρια της Αμερικής!

Για τους κορυφαίους σταρ δεν θα ήταν καθόλου πρέπον αν δεν έχωναν βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να αποκτήσουν πολυτελή οικήματα, μέσω των οποίων αποδεικνύουν την οικονομική τους κατάσταση. Τρανά παραδείγματα οι Πάρις Χίλτον, το ζεύγος Μπέκαμ, η Τζούλια Ρόμπερτς και αρκετοί ακόμα.

1)Το ζεύγος Μπέκαμ

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ είναι αυτοί, δεν θα μπορούσαν να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από την αγορά της βίλας του Gianni Versace, στο Μαϊάμι. Το ζευγάρι έψαχνε να αγοράσει ένα σπίτι στο Μαϊάμι, καθώς ο γνωστός ποδοσφαιριστής αγόρασε μια ομάδα της περιοχής και έτσι θα πρέπει συχνά-πυκνά να το επισκέπτεται. Βέβαια, δεν τσιγκουνεύτηκαν καθόλου και διέθεσαν το ποσό των 34 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν αυτό το παλάτι. Η βίλα αποτελείται από 10 υπνοδωμάτια, 11 μπάνια και βρίσκεται σε ένα ύψωμα με μαγευτική θέα προς τη θάλασσα. Η πισίνα που διαθέτει είναι εξαιρετική και ο κήπος είναι φτιαγμένος σε μπαρόκ στυλ.

2)Με θέα τον Ειρηνικό

Στην παραλία του Μαλιμπού, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα είναι χτισμένο το σπίτι της Χάλι Μπέρι, χαρίζοντας στη σταρ του Χόλιγουντ μοναδική θέα στον Ειρηνικό ωκεανό. Οι μεγάλες τζαμαρίες επιτρέπουν να μπαίνει άπλετο φως στο εσωτερικό, ενώ το roof garden προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης. Η αξία του «φτωχικού» της προσεγγίζει τα 9 εκατ. δολάρια, ενώ η Χάλι αρέσκεται στο να κάνει βόλτες στην αμμουδιά συντροφιά με την κόρη της.

3)Κοιτάζοντας από ψηλά

Ένα από τα ακριβότερα σπίτια του Χόλιγουντ έχει στην κατοχή της η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία το 2008 έβγαλε από τον τραπεζικό της λογαριασμό ένα ποσό 25 εκατ. δολαρίων. Η κατοικία της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού βρίσκεται στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και είναι χτισμένη σε λόφο, τοποθεσία που προσφέρει πανοραμική θέα στον ωκεανό. Το πλέον αξιοσημείωτο είναι πως έχει και ιδιωτική παραλία, ενώ λόγω της αγάπης της Τζούλιας για το περιβάλλον η βίλα διαθέτει φωτοβολταϊκά συστήματα που εκμεταλλεύονται την ηλιακή ενέργεια για την παραγωγή ηλεκτρισμού.

4)Φουλ του… ροζ

Κληρονόμος της δυναστείας Χίλτον, η Πάρις δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα πανάκριβο σπίτι. Η εκκεντρική σταρ επέλεξε μία τεραστίων διαστάσεων βίλα στους λόφους του Χόλιγουντ, από την οποία ξεχωρίζουν η πισίνα και τα ροζ έπιπλα στο μπαλκόνι. Μάλιστα, πρόσφατα επένδυσε άλλες 250.000 δολάρια προκειμένου να αποκτήσουν και τα σκυλάκια της ένα ανάλογο σπιτικό.

5)Δεκατρία μπάνια για τη Σπίαρς

Γύρω στα 9 εκατ. δολάρια επένδυσε για την αγορά του σπιτιού της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Στο εσωτερικό της υπάρχουν δέκα κρεβατοκάμαρες, δεκατρία μπάνια, ενώ στον εξωτερικό χώρο ξεχωρίζουν το γήπεδο τένις, η πισίνα, αλλά και η τεχνητή λιμνούλα με κρυφό φωτισμό που δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

6)Όλα τα κομφόρ

Μπορεί να χώρισε πριν κάποια χρόνια από τον Μπεν Άφλεκ, ωστόσο δεν αποχωρίστηκε το τεράστιο σπίτι που αγόρασαν από κοινού στην Καλιφόρνια, έναντι 8,2 εκατ. δολαρίων. Ο λόγος για τη Τζένιφερ Λόπεζ, με τη Λατίνα τραγουδίστρια να έχει μία επιβλητική κατοικία, όπου πλέον μένει με τα παιδιά της και μέχρι πρότινος με τον έρωτά της Κάσπερ Σμαρτ. Στο σπίτι υπάρχουν εννέα κρεβατοκάμαρες, δώδεκα μπάνια, spa και πισίνα όπου η καλλίγραμμη τραγουδίστρια μπορεί να χαλαρώνει μετά τις πολύωρες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

7)«Ματωμένη» επένδυση

Έγινε γνωστός από το «Twilight» και κατόπιν αυτού o Ρόμπερτ Πάτινσον είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να φουσκώνει κι έτσι άδραξε την ευκαιρία αγοράζοντας μια βίλα στην περιοχή του Λος Άντζελες, η οποία κόστισε γύρω στα 7 εκατ. δολάρια. Η οικία περιβάλλεται από ένα καταπράσινο δάσος και βρίσκεται σε ένα απομονωμένο σημείο, μακριά από το Χόλιγουντ, προκειμένου να απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και να αποφεύγει τα φλας των παπαράτσι.

8)Ο εγκρατής «mr. Facebook»

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι γνωστός και ως «mr. Facebook», αφού είναι ο ιδρυτής του πιο δυνατού μέσου των social media! Η περιουσία του ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, και ο 30χρονος διέθεσε ένα ποσό για να αγοράσει το δικό του σπίτι στην Καλιφόρνια! Το σπίτι έχει εμβαδόν 530 τετραγωνικά μέτρα και κήπο ενάμισι στρέμμα. Έχει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, μεγάλη τραπεζαρία, αίθουσα μουσικής, πισίνα με θαλασσινό νερό, εξωτερικό σκεπαστό καθιστικό και εξωτερικό τζάκι. Ο Μαρκ διαθέτει μία αμύθητη περιουσία, αλλά, όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία, έχει διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ, χωρίς να έχει κάνει υπερβολές, τουλάχιστον στην εξωτερική διακόσμηση.

 

 

Δείτε τους αστέρες και τα πολυτελή οικήματα που διαθέτουν

 

WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26:  Athlete David Beckham and fashion designer Victoria Beckham arrive at the 2012 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Sunset Tower on February 26, 2012 in West Hollywood, California.  (Photo by John Shearer/WireImage)
WEST HOLLYWOOD, CA – FEBRUARY 26: Athlete David Beckham and fashion designer Victoria Beckham arrive at the 2012 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Sunset Tower on February 26, 2012 in West Hollywood, California. (Photo by John Shearer/WireImage)

1a

2

2a

3

3a

4

4a

5

5a

6

6a

7

7a

8

8a

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα