ΚΑΜΙΝΗΣ: “Φυγόμαχη εκ νέου η Φώφη Γεννηματά με το παρών στην αλλαγή φύλλου”

Από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται ο Γιώργος Καμίνης σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα κι επιτέθηκε στην Φώφη Γεννηματά για την απόφαση της η Δημοκρατική Συμπαράταξη να ψηφίσει παρόν στο επίμαχο άρθρο του νομοσχεδίου για τη νομική κατοχύρωση της αλλαγής φύλλου. Ειδικότερα, σε συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Αθηναίων είπε πως η Νέα Δημοκρατία είναι πλέον δέσμια της συντηρητικής και λαϊκής της βάσης

Παράλληλα, χαρακτήρισε προσχηματικό το παρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ για τη Φώφη Γεννηματά, που έστειλε επιστολική ψήφο, καθώς απουσίαζε λόγω προγραμματισμένης περιοδείας στην Κρήτη, σχολίασε πως δεν είναι η πρώτη φορά που απουσιάζει από μία κρίσιμη ψηφοφορία, κάτι που δείχνει πως είναι φυγόμαχη.

Απάντηση

Ψυχραιμία και μέτρο για «να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης» συστήνει Φώφη Γεννηματά από την Κρήτη, όπου περιοδεύει. «Είναι επιλογή μου και απόφασή μου να πράξω ό,τι είναι αναγκαίο για να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου. Γι’ αυτό και δεν θα απαντώ σε κάθε είδους προκλήσεις και μικρότητες, που αποσκοπούν μόνο σε προσωπική προβολή», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Καμίνη στις Βρυξέλλες, ο οποίος έκανε λόγο για «φυγομαχία» της κ. Γεννηματά χαρακτηρίζοντας «προσχηματική» την απουσία της από τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα