Καμμένος προς ΝΔ: «Δεν κράτησε γερά ο Γερούν και αυτό σας πονά»

Στην αγαπημένη του σκανδαλολογία επιδόθηκε, παρότι η συζήτηση ήταν για τον προϋπολογισμό 2018, ο Πάνος Καμμένος εξαπολύοντας επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε «για τα χρήματα που δόθηκαν σε εκδοτικά συγκροτήματα», εν μέσω σκληρού καβγά με τη Σοφία Βούλτεψη. Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός του 2018 οδηγεί στο τέλος των Μνημονίων και καταλόγισε στην ΝΔ, τη ΔΗ.ΣΥ. και το Ποτάμι ότι διαμαρτύρονται γιατί η Ελλάδα βγαίνει από την εποχή των Μνημονίων. «Φωνάζατε “Γερούν γερά” αλλά δεν κράτησε ο Γερούν και αυτό σας πονά…», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κατηγόρησε τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι μοίραζαν τα χρήματα «σε κολλητούς τους» φέρνοντας το παράδειγμα του Σταύρου Ψυχάρη.

Στο σημείο αυτό παρενέβη η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη που άρχισε να αποκαλεί «απατεώνα» τον κ. Καμμένο. «Τι θέλετε κυρία Βούλτεψη; Εσείς δεν τα παίρνατε από τον Ελεύθερο Τύπο; Μαζί τα φάγατε. Τα μοιράσατε ωραία μεταξύ σας …» είπε στη βουλευτή της ΝΔ και την κατηγόρησε ότι πληρωνόταν από τραπεζικά δάνεια την εποχή που οι υπόλοιπες επιχειρήσει δεν μπορούσαν να πάρουν δάνειο.

Η απάντηση Βούλτεψη και η Mercedes του Αμίν Νταντά

Απαντώντας η βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι έχει «κότερο» και έχει αγοράσει την «Mercedes του Αμίν Νταντά». Επίσης του καταλόγισε ότι «κρύφτηκε όταν ήρθε στην Ελλάδα ο Ταγίπ Ερντογάν. «Δεν είχα το αυτοκίνητο του Αμιν Νταντά αλλά του Μεταξά. Παλιότερα είχα ένα μεγαλύτερο κότερο και πήγαινα βόλτα και την κυρία Βούλτεψη» είπε ο κ. Καμμένος.

Απαντώντας δε για τη επίσκεψη Ερντογάν ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η χώρα ασκεί αποτελεσματική Εξωτερική Πολιτική και κατηγόρησε την κυρία Βούλτεψη ότι υπηρετεί την Εξωτερική Πολιτική «των ζεμπέκικων και των κουμπάρων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα