«Καμπανάκι κινδύνου» από Αναστασιάδη!

Η παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του Ατρομήτου δυσκολεύει το έργο του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος προπονητής επεσήμανε τους κινδύνους και επί τους ουσίας κτύπησε «καμπανάκι κινδύνου» προς τους παίκτες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA:

Με τον Ολυμπιακό είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από όλες τις πλευρές, γιατί τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν αρνητικά και όσον αφορά στα αποτελέσματα, αλλά και την απόδοση της ομάδας. Αυτό το παιχνίδι ήταν ακόμα πιο δύσκολο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πιστεύω όμως ότι είχαμε κάποια καλά πράγματα, τα οποία είναι ενθαρρυντικά για τη συνέχεια.

Με τον Ατρόμητο ελπίζω να κάνουμε μία καινούργια αρχή, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως ο Ατρόμητος, η οποία άλλαξε προπονητή. Τον Νίκο τον Νιόπλια τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά, είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ και είναι γνώστης του αντικειμένου. Γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η προσπάθεια η δική μας την Κυριακή, λόγω του ότι οι ποδοσφαιριστές όταν έρχεται ένας καινούργιος προπονητής συνήθως προσπαθούν να δείξουν ό,τι καλύτερο έχουν και γι’ αυτό η δική μας αποστολή θα είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Τζιόλης μας έλειψε αρκετό χρονικό διάστημα και μας έλειψε από την ομάδα και λόγω εμπειρίας και λόγω θέσης και λόγω προβλημάτων που είχαμε σε αυτή τη θέση. Ελπίζω να μην έχει άλλα προβλήματα και να είναι καλά με την ομάδα για να μας βοηθήσει και να τον βοηθήσουμε κι εμείς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα