Κανένας Μιραλάς, Μίτροβιτς ο στόχος!

Μπερδεύτηκαν οι Άγγλοι ρεπόρτερ, διότι άκουσαν πως ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα «δυνατό» όνομα για επιθετικό από την Premier League και πίστεψαν πως γίνεται παιχνίδι με τον Κέβιν Μιραλάς.

Άλλος είναι ο στόχος, όμως και λέγεται Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ο Σέρβος φορ αποτελεί διακαή πόθο του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια, αλλά φαίνεται πως αυτή τη φορά το ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε κάτι χειροπιαστό.

Γιατί; Μα πρώτον, επειδή μέχρι στιγμής ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει δεκτή κάθε εισήγηση του Μπεζνίκ Χάσι και δεύτερον, επειδή κάθε ένας από αυτούς τους παίκτες φαίνεται να δικαιώνει τον Κοσοβάρο προπονητή.

Βέβαια, η Νιούκαστλ δεν πρόκειται να δανείσει τον ποδοσφαιριστή τσάμπα (διότι για δανεισμό μιλάμε) και αναμένεται να αξιώσει ένα ποσό πάνω από 2.000.000 ευρώ, καθώς για να τον αγοράσει δαπάνησε 18,5 εκ. ευρώ. Σε περίπτωση που η «ερυθρόλευκη» διοίκηση αποφασίσει να κάνει εξωφρενική κίνηση αγοράς και να προσφέρει πάνω από επτά εκατομμύρια, τότε μιλάμε για τεράστιο κόλπο. Να μην ξεχνάμε πως στο παρελθόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει παρόμοια κίνηση για τον Ιντέγιε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα