“Κανείς δεν έχει ρωτήσει τον Τσίπρα που θα βρει τα χρήματα να υλοποιήσει όσα έχει τάξει”

Μία κυβέρνηση με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, μπορεί να πείσει τους δανειστές τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης απαντώντας  στις επικρίσεις που δέχθηκε ο Κυριάκος  Μητσοτάκης για το πώς θα υλοποιήσει τα όσα εξήγγειλε από το βήμα της ΔΕΘ.

Oι συμφωνίες δεν είναι γραμμένες σε πέτρα”

«Λέω, λοιπόν, ότι οι συμφωνίες δεν είναι γραμμένες σε πέτρα και μία κυβέρνηση, με την αποφασιστικότητά της, τη σοβαρότητά της κ.λπ., μπορεί να πείσει την άλλη πλευρά να δει τα πράγματα καλύτερα.Εμείς αυτό λέμε» είπε αρχικά μιλώντας στο Real Fm ο κ.Χατζηδάκης.

Συνεχίζοντας είπε: «Κανείς δεν έχει θέσει το ερώτημα στον Τσίπρα που θα βρει τα χρήματα να υλοποιήσει όσα έχει τάξει στην κοινωνία”

Καταλήγοντας ο αντιπρόεδρος της υπογράμμισε:«Έχουμε δύο παραδείγματα.Το παράδειγμα της κυβέρνησης Τσίπρα, όπου το 2015 εκεί που ήταν να σκίσει τα μνημόνια, μας οδήγησε στο τρίτο και κατόπιν στο τέταρτο μνημόνιο.

Και έχουμε το παράδειγμα της κυπριακής κυβέρνησης, η οποία κατόρθωσε μία δύσκολη συμφωνία να την κάνει πιο απαλή και τελικά η Κύπρος να βγει και λίγο νωρίτερα από το μνημόνιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα