Κανείς δεν κατάλαβε τι προσέφερε!

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει υπάρξει αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, σύμφωνοι, ενώ και στον Παναθηναϊκό όσο αγωνίστηκε βοήθησε την ομάδα να πάρει τίτλους και να πετύχει μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες. Ως τεχνικός διευθυντής, πρεσβευτής, υπεύθυνος των ακαδημιών ή ότι άλλο έκανε εντός της ΠΑΕ, η προσφορά του ήταν ανύπαρκτη.

Η ΠΑΕ ορθώς τον έψαξε και τον βρήκε στη Βραζιλία και τον έφερε στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει δουλειά στο σύλλογο σε οργανωτικό τομέα. Ίσως ούτε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος να περίμενε έναν τόσο αδρανή άνδρα, που είχε μεν προσωπικότητα, αλλά δεν είχε διάθεση να την ξεδιπλώσει στο ελληνικό σωματείο. Καλώς, λοιπόν, πράττει η ΠΑΕ και τον αποδεσμεύει, στην ουσία χωρίς να αναζητήσει έναν άλλο ρόλο.

Η ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στη διάρκεια της θητείας του στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, ο Ζιλμπέρτο υπήρξε λαμπρός πρεσβευτής του συλλόγου και με την παρουσία του κόσμησε το «Τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά έναν από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που συνδέθηκαν ποτέ με την ομάδα. Η σφυρηλατημένη μέσα στο χρόνο σχέση του Ζιλμπέρτο με τον Παναθηναϊκό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με σπουδαίες στιγμές της Ιστορίας του Συλλόγου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται κάθε επιτυχία στον Ζιλμπέρτο στο επόμενο βήμα του όποιο κι αν είναι αυτό».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα