Καννέλη: O Tσίπρας εφάρμοσε το «κάνω comeback στον έρωτά σου»

Tρόλαρε τον Αλέξη Τσίπρα η Λιάνα Κανέλλη με αφορμή την συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ. Η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε στο τετ α τετ που είχε στον Λευκό Οίκο ο πρωθυπουργός  και χρησιμοποίησε τους στίχους του τραγουδιού της Άντζελας Δημητρίου «κάνω comeback στον έρωτά σου» για να σχολιάσει το κλίμα που επικράτησε στις επαφές των δύο ηγετών.

«Τον ερωτεύτηκε τον Τραμπ, τον είπε δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο, έφτασε στο σημείο να πει ότι σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή στις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Όπως είπε ενόψει και της πορείας του Πολυτεχνείου «φονιάδες των λαών Αμερικανοί με αστερόεσσα δεν έχει ξαναγίνει».

Η κ. Κανέλλη σημείωσε ότι η πιο σωστή αντιμετώπιση της επίσκεψης είναι «η πολιτική αυστηρότητα που το αντιμετωπίζει ο Ριζοσπάστης γράφοντας για στριπτίζ, ξεφτίλα».

Το ταξίδι είναι άθλιο για την ελληνική πραγματικότητα”

«Το ταξίδι είναι άθλιο για την ελληνική πραγματικότητα γιατί είναι ξεδιάντροπο να λες στα μούτρα στου ελληνικού λαού οτι θα έρθουν αυτοι που τον δανείζουν γιατί η Ελλάδα είναι σημαία ευκαιρίας, αυτό είπε ο Τραμπ» συμπλήρωσε η κ. Κανέλλη.

«Ο Τραμπ μίλησε σαν businessman. Με την Ελλάδα τον συνδέει ότι έχασε κεφάλαια, η Ελλάδα είναι πτωχευμένη, υπάρχει σταθερότητα αλλά κούνια που τον κούναγε, δεν θα αντέξει για πολύ ο κόσμος», κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα