«Κανονίστε την πορεία σας!»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήγε στο Ρέντη και απέδειξε σε όλους πως έχει το απόλυτο κουμάντο. Πως μπορεί να διώξει τον παίκτη που ήταν θεατής σε ένα ντέρμπι, που αντί να αναλάβει τις ευθύνες του στα αποδυτήρια, ζητούσε και τα ρέστα και που δεν εξελίσσεται (Καπίνο). Πως μπορεί να διώξει έναν παίκτη που ήρθε με περγαμηνές, αλλά δεν ανταποκρίνεται (Καρσελά). Πως μπορεί να διώξει έναν παίκτη λίγο πριν τελειώσει το συμβόλαιό του καθώς δεν δείχνει να ανήκει στο επίπεδο του Ολυμπιακού (Ζντιέλαρ). Και τέλος μπορεί να αποδεσμεύσει έναν παίκτη που κόστισε 1,5 εκ. ευρώ, αλλά αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων (Μίλιτς).

Με αυτόν τον τρόπο έστειλε μήνυμα και στους άλλους. Στον Εμενίκε που διαρκώς… πονάει. Στον Ανσαριφάρντ που δεν δέχεται τα συγχαρητήρια του Σάββα Θεοδωρίδη, στον Τζούρτζεβιτς που δεν πάει να χαιρετίσει τον κόσμιο, στον Μάριν που κάνει χειρονομίες στον προπονητή του και στον Μποτία που ζητά 900 χιλιάρικε και βάλε συμβόλαιο.

Πέραν των απολύσεων, ο Μαρινάκης στην επίσκεψή του στο Ρέντη προέβη και σε παραινέσεις: «Τέλος η ανοχή! Κοιτάξτε να αλλάξετε μυαλά και να πάρετε το πρωτάθλημα», ήταν το μήνυμά του προς τους παίκτες, δείχνοντας πως δεν είναι ικανοποιημένος με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα