«Κανονιά» 200.000 ευρώ τη βδομάδα για Μοράτα

Με το αστρονομικό ποσό των 200.000 ευρώ τη βδομάδα επιχειρεί να δελεάσει τον Αλβάρο Μοράτα η Άρσεναλ, καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρεί τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης ιδανική περίπτωση για την επιθετική του γραμμή.

Οι απαιτήσεις της «βασίλισσας» κυμαίνονται στα 40 εκατ. ευρώ, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να παραμείνει σε μία ομάδα, στην οποία θα έχει ελάχιστες ευκαιρίες να αγωνιστεί. Ο Μοράτα επέστρεψε από τη Γιουβέντους, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες και εξελίχθηκε σε αγωνιστικό επίπεδο.

Για την επιστροφή του Μοράτα, η Ρεάλ πλήρωσε το ποσό των 30 εκατ. ευρώ, το οποίο προβλεπόταν ως ρήτρα επαναγοράς του παίκτη. Ο ατζέντης του Ισπανού επιθετικού επιβεβαίωσε τις επαφές με τους Λονδρέζους, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού πρώτης γραμμής, καθώς εκτός του Μοράτα, έχει κινηθεί για τις περιπτώσεις των Ρομελού Λουκάκου από την Έβερτον και του Αλεξάντρ Λακαζέτ, από τη Λιόν. Ο Βενγκέρ θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα του επιθετικού και έχει θέσει σε προτεραιότητα την ολοκλήρωση της απόκτησης ενός εκ των τριών που προαναφέραμε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα