«Κανονιέρηδες» χωρίς… κανόνια στην επίθεση

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που επικαλείται την… έλλειψη ποιοτικών επιθετικών στην αγορά, προκειμένου να δικαιολογήσει την αδυναμία του να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με έναν σκόρερ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ προκάλεσε εκ νέου την οργισμένη αντίδραση των οπαδών της Άρσεναλ, οι οποίοι, μετά την ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον, βλέπουν και φέτος τον τίτλο να απομακρύνεται για την ομάδα τους. Όταν δε, άκουσαν τον Αλσατό τεχνικό να δικαιολογείται, η οργή τους ξεπέρασε κάθε προηγούμενη, ενώ δεν έλειψαν και προσβλητικές εκφράσεις για τον Γάλλο.

Ο Βενγκέρ δήλωσε πως δεν υπήρχαν επιθετικοί κλάσης στην αγορά και για το λόγο αυτό δεν προχώρησε στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Οι οπαδοί ωστόσο, εξοργίστηκαν τόσο πολύ, που άλλοι ζητούσαν την παραίτηση του Γάλλου, άλλοι δήλωναν αγανακτισμένοι από την παθητικότητα που τον διακρίνει και άλλοι απογοητευμένοι για μία ακόμη διαφαινόμενη αποτυχία τη φετινή σεζόν.

«Αρσέν το γνωρίζουμε, αλλά ούτε το καλοκαίρι υπήρχε καλός παίκτης;», αναρωτήθηκαν πολλοί οπαδοί, ενώ κάποιοι άλλοι διακωμωδούσαν την κατάσταση, λέγοντας ότι η ομάδα τους κατάντησε να είναι αποκαλείται «Κανονιέρηδες», αλλά να μη διαθέτει… κανόνια!

«Θα μπορούσες να αγοράσεις τον Ιγκουαΐν, αλλά δεν έδινε παραπάνω από 30 εκατ.», ανέφερε ένας οπαδός, απαντώντας στον ισχυρισμό του Αλσατού ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμοι παίκτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα