«Κανονικά εκτελούνται οι χημειοθεραπείες στο “ΑΤΤΙΚΟΝ”»

«Οι χημειοθεραπείες των ασθενών εκτελούνται κανονικά, καθόσον το νοσοκομείο προμηθεύεται τα απαραίτητα φάρμακα, κάνοντας χρήση του 40% του προϋπολογισμού του 2018».

Αυτή ήταν η απάντηση της διοίκησης του νοσοκομείου «Αττικόν» στις καταγγελίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο ακυρώνονται προγραμματισμένες θεραπείες σε εξωτερικούς ασθενείς της μονάδας, εξαιτίας ελλείψεων σε φάρμακα και προσωπικό.

Σε ότι αφορά το σκέλος των καταγγελιών της ΠΟΕΔΗΝ ότι «η διοίκηση του Αττικού δικαιολογείται προς τους καρκινοπαθείς που διαμαρτύρονται, ότι τελείωσε το έτος και υπήρξε πρόβλημα διαχείρισης των αποθεμάτων και δυσκολία έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης από τον Πολάκη», η ανακοίνωση του νοσοκομείου λέει:

«Είναι προφανές λοιπόν, ότι δεν τίθεται θέμα “έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης από τον κύριο Πολάκη”, όπως μέσα στην άγνοιά της, διατείνεται η ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ, πολύ περισσότερο δεν υφίσταται ανάγκη, ούτε θα υπάρξει στο μέλλον θέμα συγγνώμης από τον κ. αν. υπουργό Υγείας και τον κ. πρωθυπουργό».

Κλείνει, δε, την ανακοίνωση της η διοίκηση του «Αττικόν» λέγοντας ότι αναμένει «με ενδιαφέρον την επόμενη καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα