Καρέλης: «Η κριτική επηρεάζει κάθε παίκτη ξεχωριστά»

Στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, αλλά και στην κριτική που δέχεται η ομάδα του για τις εμφανίσεις της, αναφέρθηκε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρέλης.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα της NΟVA, λέγοντας τα εξής:
«Θα κοιτάξουμε να μπούμε όσο καλύτερα μπορούμε γιατί με αυτή την ομάδα έχουμε πληγωθεί αρκετές φορές θα έλεγα, την περσινή χρονιά. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, σε μια δύσκολη έδρα με έναν δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τον αντίπαλο, γιατί εφόσον παίζει στην έδρα του θα προσπαθήσει να κάνει ευκαιρίες φεύγοντας στην αντεπίθεση. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξουμε να είμαστε καλοί στην άμυνα, να βάλουμε κάποιο γκολ μπροστά και να πάρουμε το παιχνίδι.

Πιστεύω πως η κριτική επηρεάζει ξεχωριστά τον κάθε παίκτη. Όμως, από εκεί και πέρα, ο καθένας πρέπει να σκέφτεται σε προσωπικό επίπεδο τι ζητάει από τον εαυτό του μέσα στο παιχνίδι. Να κοιτάξει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, να είναι συγκεντρωμένος για να βγάλει το μέγιστο μέσα στον αγώνα.

Είναι αρκετοί παίκτες που είναι χρόνια στην ομάδα, έχουν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, όποτε παίζουν στην έδρα τους βγάζουν ένα πάθος περισσότερο από τα εκτός. Θα κοιτάξουμε να μην φοβηθούμε, να μπούμε στο παιχνίδι όπως ξέρουμε και να κλείσουμε τον αντίπαλο καλά. Ελπίζω να σκοράρω και φέτος για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να είσαι απόλυτος, να παίρνεις τους τρεις βαθμούς και να πηγαίνεις στο επόμενο παιχνίδι. Σε αυτό τον αγώνα θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι μας αξίζει.

Προσωπικά, αυτό που θα κοιτάξω είναι να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ. Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για εμένα, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βελτιώνομαι όπως είπα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και μέσα από την ομάδα. Το μυαλό μου ήταν στον Παναθηναϊκό. Είμαι εδώ, οπότε δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα