Καρέλης: Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία

Για τη συμβολή του Παναθηναϊκού στην εξέλιξη της καριέρας του μίλησε ο διεθνής επιθετικός, Νίκος Καρέλης, ο οποίος, πλέον, ανήκει στο δυναμικό της βελγικής Γκενκ.

Ο 23χρονος παίκτης μίλησε στην εφημερίδα Goal, υποστηρίζοντας πως στον Παναθηναϊκό είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια και να αποκτήσει πολλές εμπειρίες. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Περιμένω πλέον να περάσω εξετάσεις και να υπογράψω με το καλό. Κι αμέσως μετά να ξεκινήσω με την ομάδα προπονήσεις και να δείξω την αξία μου στην Γκενκ.

Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα. Από τη Ρωσία κέρδισα πολλά, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξα τόσο πολύ στην Άμκαρ. Και στη συνέχεια τα τελευταία 2,5 χρόνια πήρα πάρα πολλές εμπειρίες στη Superleague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός και η πορεία μου στην ομάδα αυτά τα χρόνια μού έδωσαν αυτό το κάτι παραπάνω και πλέον νιώθω και είμαι πολύ πιο έτοιμος γι’ αυτήν την κίνηση. Να συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα επίπεδο κι ένα πρωτάθλημα ακόμη καλύτερο απ’ το ελληνικό.

Εννοείται πως ο Παναθηναϊκός είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ήρθε σ’ ένα καθοριστικό σημείο της καριέρας μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Έπαιξα πάρα πολλά παιχνίδια σ’ αυτά τα 2,5 χρόνια και κέρδισα πολλές εμπειρίες και πολλά πράγματα που θα μπορούν να με βοηθήσουν στους επόμενους σταθμούς μου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες και τους ανθρώπους που με βοήθησαν σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Και τον κόσμο που με στήριξε και μου έδωσε μεγάλη αγάπη όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι απ’ την καρδιά μου καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε όλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα