Καρέλης προ των… ευρωπαϊκών πυλών

Ο Παναθηναϊκός απαιτεί το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Νίκου Καρέλη και όπως όλα δείχνουν, μία εκ των Γκενκ, Φροζινόνε ή Χετάφε θα τα δώσει και θα κάνει δικό της τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την ομάδα, το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται νέες βελτιωμένες προτάσεις και από τις τρεις ομάδες, η μία εκ των οποίων θα καλύπτει τις απαιτήσεις της διοίκησης.

Ο Νίκος Καρέλης έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι θα αλλάξει φανέλα και, τουλάχιστον στο περιβάλλον του, δηλώνει έτοιμος να δοκιμάσει τις ικανότητές του σε ένα ανώτερο – από το ελληνικό – πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου, αν οι προτάσεις που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού είναι περισσότερες από μία, τότε ο παίκτης ενδέχεται να επιλέξει την ομάδα που αγωνίζεται σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Το μεταγραφικό επιτελείο του «τριφυλλιού» πάντως, δηλώνει έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, υπάρχει συμφωνία με δύο παίκτες για την αναπλήρωση του κενού που ενδεχομένως να αφήσει ο Νίκος Καρέλης. Στόχος είναι να καλυφθεί άμεσα η θέση και να συνεχιστεί η δουλειά στην προετοιμασία, καθώς ήδη έχουν προκληθεί σημαντικά προβλήματα μετά τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ στο Champions League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα