Καρέλης: Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε…

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο Νίκος Καρέλης βιώνει στην πραγματικότητα όλα όσα είχε ονειρευτεί ως ποδοσφαιριστής και ετοιμάζεται για τα καλύτερα…

Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε δύο φορές στο 6-1 της Γκενκ επί της Μπέβερεν με το πρώτο του γκολ να έρχεται με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι, ανάλογο με εκείνο το τέρμα που είχε σημειώσει στο ντεμπούτο του στο βελγικό πρωτάθλημα.

Ο διεθνής παίκτης μιλώντας στη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad τόνισε πως είναι απλά καθαρή συγκυρία το γεγονός ότι σκόραρε με πανομοιότυπο τρόπο δύο τόσο εντυπωσιακά γκολ σε τόσο μικρό διάστημα, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσιάζει η Γκενκ στον αγωνιστικό χώρο.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ ότι έχω σκοράρει με αυτόν τον τρόπο ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Το να σκοράρω με αυτόν τον τρόπο δύο φορές μέσα σε επτά παιχνίδια είναι απλά τυχαίο. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τη νίκη που σημειώσαμε και για το ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς στην επίθεση. Χρειάστηκε να διασπάσουμε τη σκληρή αμυντική γραμμή τους με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που το κάναμε με επιτυχία. Ποτέ δεν παίξαμε με μακρινές μπαλιές και πάντα ψάχναμε τον συμπαίκτη μας με κοντινή πάσα. Αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για τους αμυντικούς να το αντιμετωπίσουν», σχολίασε ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα