«Καρέ» των γκολ ο στόχος της ΑΕΚ (Video)

Σε δαιμονιώδη κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται ο Μίλαν Τζούριτς τον οποίο έχει βάλει η ΑΕΚ στη λίστα της. Ο πανύψηλος Βόσνιος φορ σκόραρε δύο φορές στο φιλικό με την Ιαπωνία, τέσσερις μέρες μετά τα ισάριθμα γκολ που έβαλε στο ματς με τη Δανία.

Ο 26χρονος επιθετικός της Τσεζένα πέτυχε όλα κι όλα οκτώ γκολ σε 28 ματς με την ιταλική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας και είναι να απορεί κανείς γιατί τόσο χρόνια δεν έχει καθιερωθεί στη συγκεκριμένη ομάδα, παρά μόνο δίδεται δανεικός από δω κι από κει. Έχει καλά χαρακτηριστικά ως ποδοσφαιριστής, άλλωστε το ύψος του – 1,99 – τον κάνει ανίκητο στο ψηλό παιχνίδι – αλλά έχει ελάχιστη εμπειρίασε υψηλό επίπεδο, καθώς μόλις μία χρονιά έπαιξε στο Καμπιονάτο (όπου σκόραρε μόνο δύο φορές).

Στο φιλικό με την Ιαπωνία πέτυχε ένα γκολ σαν τρέιλερ σε κενή εστία (εκμεταλλευόμενος απόκρουση τερματοφύλακα) και ένα με ωραίο γυριστό πλασέ στην κίνηση. Στο δε φιλικό με τη Δανία παραβίασε την εστία του πρωταθλητή Αγγλίας με τη Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ, πρώτα με καρφωτή κεφαλιά και στη συνέχεια με κοντινό πλασέ στην κίνηση από θέση φορ.

Σίγουρα πρόκειται για ένα φορ περιοχής σε καλή ηλικία που ίσως αν βρεθεί σε ομάδα που θα τον τροφοδοτεί συχνότερα να βελτιώσει τους αριθμούς του, αλλά δεν παύει να προξενεί εντύπωση που τόσα χρόνια δεν έχει ενδιαφερθεί ποτέ ομάδα να τον αποκτήσει.

Τα γκολ του μετεγγραφικού στόχου της ΑΕΚ στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=_B4l-tfUcOw

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα