Καραγκούνης: «Δεν περίμενα ο κόσμος να τραγουδά το όνομά μου»

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι παρέμεινε για ακόμα μια σεζόν στη Φούλαμ εξέφρασε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο Έλληνας μέσος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο της ομάδας, οριοθέτησε τους στόχους του συλλόγου ενώ αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του, Ντέρεκ Μπόατενγκ που τον συνυπήρξαν και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στον σύλλογο. Τα πάω καλά με όλους και ο κόσμος στην ομάδα ήταν φιλόξενος μαζί μου από την πρώτη στιγμή. Πάντα ένιωθα πολύ καλά με όλους εδώ. Η περασμένη σεζόν ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και ήταν πολύ καλό για μένα το ότι έπαιξα στην Πρέμιερ με μια ομάδα σαν τη Φούλαμ», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο κόσμος είναι πολύ καλός προς το πρόσωπό μου. Δουλεύω σκληρά και κάνω τα πάντα για την ομάδα, δίνοντας το 100% και νομίζω πως οι οπαδοί το εκτιμούν αυτό. Για την ακρίβεια το αγαπούν και ανταποκρίνονται τραγουδώντας το όνομά μου. Δεν περίμενα ποτέ τέτοια ανταπόκριση από την εξέδρα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, λέγοντας:

«Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στη δεκάδα και να κάνουμε μία καλή πορεία στα Κύπελλα. Θα ήταν θαυμάσιο να κερδίσουμε κάποιο τρόπαιο, αλλά το πιο σημαντικό είναι να γινόμαστε καλύτεροι».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Ντέρεκ Μπόατενγκ και την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό, ενώ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τους νέους παίκτες του συλλόγου.

«Έπαιξα στον Παναθηναϊκό δύο χρόνια με τον Ντέρεκ και θυμάμαι πως έπαιζε περισσότερο ως επιθετικός μέσος. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και προσπαθώ να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Επίσης είμαι έτοιμος να βοηθήσω τους νέους ποδοσφαιριστές, γιατί θυμάμαι πως όταν ήμουν κι εγώ νέος εκτιμούσα πολύ τις συμβουλές που μου έδιναν οι μεγαλύτεροι», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα