Καραγκούνης και ΕΠΟ στα δικαστήρια!

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν ήταν η πρώτη και… εύκολη κίνηση. Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν η δεύτερη. Ο «τυπάρας» αποτελεί παρελθόν από την Εθνική ομάδα, καθώς η ΕΠΟ προχώρησε στην καταγγελία της σύμβασής της με τν τεχνικό διευθυντή της «γαλανόλευκης».

Το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση του Γιώργου Καραγκούνη, έπειτα από το διαζύγιο των δύο πλευρών και μοιραία θα συναντηθούν στο δικαστήριο. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης στο πρόσφατο ΔΣ έριξε σπόντες για τα έργα και τις ημέρες του «Κάρα» στο πόστο που ανέλαβε ο τελευταίος επί προεδρίας Σαρρή.

Η τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει τη συμφωνία που είχε κάνει με τον Γιώργο Σαρρή και η απόφαση για το διαζύγιο φέρνει κόντρα, μιας και ο πρώην πλέον διευθυντής των εθνικών ομάδων, αξιώνει αποζημίωση που αγγίζει ακόμα και τις 200.000 ευρώ.

Ο νομικός όρος που ανακάλυψε η ΕΠΟ για να προχωρήσει στη ρήξη με τον Καραγκούνη είναι «σπουδαίος λόγος», ο οποίος περιλαμβάνεται στην καταγγελία της σύμβασης. Στην Ομοσπονδία, κοινώς, τους φταίνε όλοι άλλοι εκτός από τους ίδιους, που σαφέστατα έχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την καταστροφή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και της απαράδεκτης και ντροπιαστικής εικόνας που παρουσιάζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα