Καραμανλής, Καλαφάτης και Σκρέκας επιτίθενται στη Κυβέρνηση για την απώλεια κονδυλίων

Ανοίγει όλα τα εκκρεμή για την Κυβέρνηση,  θέματα,  η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να πιέσει όσο γίνεται το Μαξίμου σε νέα λάθη…

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής και ο Υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, με αφορμή τις φτωχές επιδόσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην αξιοποίηση του προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΥΜΕΠΑΑ), έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Στους 20 μήνες που “τρέχει” το μεγαλύτερο πρόγραμμα της χώρας που συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. για υποδομές μεταφορών και περιβάλλοντος, ένα πρόγραμμα έτοιμο από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ωριμότητα έργων, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όφειλε να έχει σημαντικά αποτελέσματα.

Όφειλε τουλάχιστον να έχει ενεργοποιήσει την απορρόφηση των κονδυλίων που εκχωρούνται για έργα στις Περιφέρειες.

Δυστυχώς, με κίνδυνο μελλοντικής απώλειας ευρωπαϊκών κονδυλίων, την ώρα που επιτείνει την οικονομική καθήλωση της χώρας και την αφαίμαξη των Ελλήνων, η Κυβέρνηση Τσίπρα είτε επειδή δεν θέλει λόγω ιδεοληπτικής αλλεργίας, είτε επειδή είναι όμηρος της ανικανότητάς της, εμφανίζεται αναποτελεσματική, ακόμα και στην απορρόφηση εκατομμυρίων ευρώ που βρήκε … στο πιάτο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα