«Καραμπινάτη» κάρτα και δεν έδωσε τίποτα

Απίστευτο τάκλιν στο Μπάτε

Μία εκπληκτική φάση έγινε στο κατά τα άλλα βαρετό παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Λευκορωσίας μεταξύ της Μπάτε Μπορίσοφ και της Γκόμελ. Μία φάση που διαδραματίστηκε ένα λεπτό πριν από την έναρξη.

Την ώρα που οι δύο αρχηγοί έκαναν την καθιερωμένη χειραψία μπροστά στους διαιτητές, αποχωρούσε από το γήπεδο και το γκρουπ των τσιρ-λίντερ, γύρω στα 15 κορίτσια με κυανοκίτρινα συνολάκια. Έλα που ο αρχηγός της Μπάτε, Ντμίτρι Λιχτάροβιτς ήταν βιαστικός γιατί ήθελε να προλάβει το «ζντο» των συμπαικτών του, δεν είδε τη δαιμόνια τελευταία των τσιρ-λίντερ να τρέχει προς το μέρος του με το σημαιάκι ανά χείρας!

Το κορίτσι θέλησε να τον παρακάμψει, αλλά γλίστρησε, με αποτέλεσμα να σαρώσει τον αρχηγό της Μπάτε σε μία φάση που σήκωνε τουλάχιστον κίτρινη κάρτα. Η φάση έγινε μπροστά στο διαιτητή που έδειξε χαρακτηριστικά με τα χέρια του να συνεχιστεί ο αγώνας (δεν κάνουμε πλάκα!), ενώ είναι φανταστικό το πόσο γρήγορα σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας το κορίτσι και το πώς ο παίκτης δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου! Ο δε βοηθός που ήταν κοντά στο στιγμιότυπο και το απόλαυσε κι αυτός, δεν έδωσε κι αυτός τίποτα!

Απολαύστε το στιγμιότυπο όσες φορές θέλετε

 

http://www.youtube.com/watch?t=25&v=d5F13qDCkVk

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα