Καρεμπέ: «Είμαστε έτοιμοι για μάχη»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους για το Champions League, έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ, υποστηρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη.

Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν παράγοντας, μίλησε στο Tuttosport, σχολιάζοντας και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον όμιλο:

«Η Γιουβέντους είναι πολύ δυνατή αλλά είμαστε έτοιμοι για μάχη. Την έχουμε παρακολουθήσει ζωντάνα, την έχουμε δει σε βίντεο, ο Μίτσελ έχει αναλύσει το παιχνίδι της. Η Γιουβέντους ήθελε τον Κώστα Μανωλά, αλλά η Ρόμα έκανε κάτι περισσότερο γι΄ αυτόν.

Είναι αλήθεια ότι για εμάς ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης στο γήπεδο. Ο Πογκμπά είναι ήδη ένας μεγάλος παίκτης, μπορεί να κερδίσει στο μέλλον τη Χρυσή Μπάλα. Ο Ντεσάν μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και βλέπει ότι είναι ένας παίκτης-κλειδί. Δεν υπάρχει σύγκριση με τον Ζιντάν . Ο Ζιζού ήταν ο Ζιζού και ο Πογκμπά είναι ο Πογκμπά. Αλλά δεν θα πρέπει να προσέχουμε μόνο αυτόν, η Γιουβέντους έχει πολλούς πρωταγωνιστές, τον Τέβες, τον Πίρλο, τον Μαρκίζιο.

Δεν ξέρω αν θα δώσουμε πριμ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θέλουμε να νικήσουμε, θα κάνουμε το παν για να το πετύχουμε. Δε νομίζω ότι ο κ. Μαρινάκης θα δώσει κάποιο εξτρά κίνητρο. Πιθανώς αργότερα εφόσον περάσουμε στη φάση των νοκ άουτ.

Ο όμιλος είναι ισορροπημένος, εμείς ήδη έχουμε νικήσει την Ατλέτικο. Αν το κάνουμε και με τη Γιουβέντους θα είναι ό,τι καλύτερο. Η Γιουβέντους μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στη διοργάνωση, ακόμα και στον τελικό, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τη σταματήσουμε.

Είχα μιλήσει για τον Μοράτα με τους φίλους μου στη Ρεάλ, αλλά ο παίκτης ήταν πολύ ακριβός για τα δεδομένα μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα