Καρνέζης: «Ήθελα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Για την πορεία της Ουντινέζε, τους στόχους της, αλλά και τους λόγους που τον ώθησαν να φύγει από τον Παναθηναϊκό, μίλησε στα ιταλικά ΜΜΕ ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο διεθνής πορτιέρο δήλωσε πως ήθελε να αγωνιστεί σε ένα πιο ποιοτικό πρωτάθλημα και εκτίμησε πως η Ουντινέζε, την εστία της οποίας υπερασπίζεται με επιτυχία, έχει δυνατότητες για κάτι παραπάνω από την παραμονή στην κατηγορία, που είναι ο στόχος. Αναλυτικά όσα είπε στους Ιταλούς δημοσιογράφους:

«Αυτή την στιγμή στην Ουντινέζε υπάρχουν αρκετοί παράγοντες για την εικόνα που παρουσιάζουμε. Οι παίκτες έχουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να δημιουργήσουν τη χημεία που έχουμε, το τεχνικό επιτελείο, ενώ η διοίκηση μας προσφέρει τα πάντα για να σκεφτόμαστε μόνο τη δουλειά μας στο γήπεδο. Ο αρχικός στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας, όμως οι προοπτικές της ομάδας είναι καλύτερες και μπορούμε να θέσουμε μεγαλύτερους στόχους.

Πήρα την απόφαση να φύγω από τον Παναθηναϊκό, γιατί η προοπτική ν’ αγωνιστώ σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα ελκυστική. Το καμπιονάτο έχει πολλούς Έλληνες παίκτες, διότι είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα