Καρνέζης: «Δεν φοβάμαι κανέναν…»

Με αφορμή την αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Νάπολι και το ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπος με τη «μηχανή των γκολ», Ιγκουαϊν, ο Ορέστης Καρνέζης παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό Δίκτυο, δηλώνοντας πως δεν φοβάται κανέναν.

Ο 29άχρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της Γρανάδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Μέσι, αλλά και στα ντέρμπι που έπαιξε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κόντρα στον Ολυμπιακό. Ας δούμε τι είπε:

«Δεν φοβάμαι κανέναν, ούτε τον Ιγκουαϊν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το παιχνίδι στη Γρανάδα, κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Κερδίσαμε την παραμονή μας κόντρα στον Μέσι…».

Ο Καρνέζης ρωτήθηκε γιατί ξεκίνησε να παίζει βασικός σε τόσο μεγάλη ηλικία: «Διότι στην Ελλάδα δεν εμπιστεύονται τους νέους ποδοσφαιριστές…». Όσο για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είπε χαριτολογώντας; «Σκοπός είναι να επιστρέψεις στο σπίτι ζωντανός… Ολόκληρη η Αθήνα περιμένει αυτά τα ματς. Επικρατεί πολύ μεγάλος φανατισμός. Είναι μία τρέλα. Απίστευτη ένταση». Όσο για το ποιοι τερματοφύλακες του αρέσουν, απάντησε: «Μου αρέσουν ο Μπουφόν και ο Ντιέγκο Λόπεζ». Τέλος, κλήθηκε να κάνει μία σύγκριση του ιταλικού και του ισπανικού πρωταθλήματος: «Στην Ισπανία είναι πιο δύσκολα. Ο ρυθμός είναι πιο έντονος, ειδικά για τον τερματοφύλακα και οι ομάδες αγωνίζονται με μεγάλη ταχύτητα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα