Καρνέζης: «Ονειρευόμουν ένα ματς σαν κι αυτό»

Ο Ορέστης Καρνέζης είναι εδώ! Ο Έλληνας τερματοφύλακας που αγωνίζεται ως δανεικός στη Γρανάδα από την Ουντινέζε, άρπαξε από τα… μαλλιά μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που του έχουν δοθεί φέτος, και κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Συγκεκριμένα, η Γρανάδα επικράτησε των Καταλανών με 1-0 με τον πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία, καθώς ειδικά στο δεύτερο μέρος πραγματοποίησε σωρεία μεγάλων επεμβάσεων.

«Δεν έκλεψα το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα. Απλώς έκανα τη δουλειά μου. Κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα, αλλά τα καταφέραμε», δήλωσε μετά τον αγώνα.

Όσο για την προσωπική του απόδοση, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ονειρευόμουν ένα ματς σαν κι αυτό, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για μένα μέχρι τώρα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο, αλλά αισθάνομαι καλά στη Γρανάδα και δεν σταμάτησα να δουλεύω».

Πλέον θέλει να φορμαριστεί όσο περισσότερο γίνεται εν όψει Μουντιάλ. «Στόχος μου αποτελεί να είμαι ο βασικός τερματοφύλακας της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα