Καρνέζης: «Υπάρχει μία εξαιρετική φουρνιά παικτών…»

Στην πολύ καλή φουρνιά παικτών που απαρτίζει το ρόστερ της Εθνικής ομάδας και τους στόχους πρόκρισης από τους ομίλους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ορέστης Καρνέζης, στο TOP SCORER.

Ο διεθνής πορτιέρο δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η συμμετοχή στο Μουντιάλ ήταν το παιδικό μου όνειρο. Νομίζω πως για τον κάθε ποδοσφαιριστή αποτελεί όνειρο να αγωνιστεί το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Στη Βραζιλία θα βρίσκονται οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του κόσμου και οι κορυφαίες Εθνικές ομάδες. Θα είναι σίγουρα μια εξαιρετική εμπειρία την οποία ανυπομονώ να βιώσω.

Εφόσον πάω στη Βραζιλία ως μέλος της αποστολής της Εθνικής Ομάδας, στόχος μου είναι να παίξω. Και επειδή η θέση μου είναι ιδιαίτερη για να παίξω πρέπει να είμαι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Αυτός είναι ο στόχος μου. Διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία χρόνια η Εθνική έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα και έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλες διοργανώσεις και έχει σημειώσει σπουδαίες επιτυχίες. Υπάρχει μια εξαιρετική φουρνιά παικτών, που έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο. Στη πρώτη φάση του Μουντιάλ θα κληθούμε να δώσουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, όπου δεν αρκεί μόνο να είσαι καλός. Για να τα καταφέρεις χρειάζεται να έχεις και τύχη. Στόχος μας είναι να προκριθούμε από τη φάση των ομίλων και μετά βλέπουμε “.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι καλά, να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι συνέχεια. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Προς το παρόν δεν με απασχολεί το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα