Καρυπίδης: «θα διεκδικήσουμε την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας που έφερε απέναντι στην ομάδα του τον Ολυμπιακό, δημιουργώντας μεγάλη ανυπομονησία στον κόσμο της ομάδας:

«Σίγουρα η κλήρωση δεν ήταν καλή για εμάς καθώς θεωρώ ότι ρεαλιστικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά και εμείς είμαστε ο Άρης. Θα ήθελα μία πιο βατή κλήρωση γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε αρκετά στο κύπελλο. Αυτή όμως είναι η κλήρωση και εμείς ως Άρης πρέπει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Περιμένω ένα γεμάτο Βικελίδης στο ματς με τον Ολυμπιακό και είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τέτοια παιχνίδια πέρα από την δυσκολία τους, είναι καλά για τον κόσμο του Άρη που τόσο καιρό έχει τραβήξει πολλά και του έχουν λείψει μεγάλες αναμετρήσεις. Ωστόσο εκείνα τα δυο παιχνίδια θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα. Για εμάς προέχει τώρα το παιχνίδι αρχικά με τα Χανιά, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να κλείσουμε θετικά την χρονιά».

Για την ενίσχυση του Άρη κατά τη διάρκεια της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, τόνισε:  «Θα γίνουν μεταγραφές, στις θέσεις που όλοι βλέπουμε ότι υπάρχει ανάγκη. Ήδη έχουμε κάνει κάποιες επαφές και σύντομα θα είμαστε σε θέση να προβούμε και στις ανακοινώσεις. Η ομάδα-το έχουμε συζητήσει με τον κόουτς- θα ενισχυθεί στις θέσεις που το έχει ανάγκη ώστε να διαφυλάξουμε την επίτευξη του στόχου μας, την κατάκτηση δηλαδή του πρωταθλήματος και την επιστροφή του Άρη στον φυσικό του χώρο, της Superleague».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα