Κασάμι: «Με θετικό αποτέλεσμα θα αποκτήσουμε μεγάλο πλεονέκτημα»

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τις πιθανότητες της ομάδας του να κατακτήσει τον φετινό τίτλο, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι.

Ο διεθνής μέσος τόνισε την ανάγκη ενός θετικού αποτελέσματος, το οποίο θα δώσει ισχυρό πλεονέκτημα στους «ερυθρόλευκους» στη μάχη για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 22χρονου στην κάμερα της NOVA:

«Φυσικά είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα αποκτήσουμε μεγάλο πλεονέκτημα, αν και θα υπάρχουν και άλλοι αγώνες. Φυσικά είναι ένα ντέρμπι. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι. Και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε.

O Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, συγκεντρωμένοι. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ματς είναι για εμάς. Θα είμαστε έτοιμοι. Δε με ενδιαφέρει αν έχει βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός. Ενδιαφέρομαι μόνο για τον Ολυμπιακό.

Είμαι συγκεντρωμένος μόνο σε εμάς. Οι άλλες ομάδες προσπαθούν να μας κερδίσουν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας, σε ότι μας λέει ο προπονητής μας. Και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μας λέει.

Προσπαθώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και τον εαυτό μου. Μου αρέσει που είμαι σημαντικός για την ομάδα μου. Αν και είμαι μόλις 22 ετών θέλω να είμαι ο αρχηγός και να οργανώνω το παιχνίδι. Έχουμε τον Μανιάτη που είναι ο αρχηγός και δίνει οδηγίες στο γήπεδο αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα και όχι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Είμαι ικανοποιημένος και προσπαθώ να κάνω αυτά που μου ζητάει ο προπονητής μου αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Ελπίζω την Κυριακή να κερδίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα