Κασίγιας: «Θα παίζω μέχρι τα 40»!

Αποφασισμένος να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο μέχρι την ηλικία των 40 χρόνων δηλώνει ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ικέρ Κασίγιας, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, και ιδιαίτερα στους επικριτές του.

Ο Ισπανός πορτιέρο έχει ήδη το δικό του ρεκόρ στο Champions League, καθώς στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ κατέκτησε την κορυφή των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές, φτάνοντας αισίως τις 144 στον κορυφαίο αυτό θεσμό.

Μάλιστα, ο Κασίγιας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να φύγει από τη Ρεάλ:
«Νομίζω ότι μπορώ να παίζω μέχρι τα 40 μου. Ξεκίνησα εδώ και θέλω να τελειώσω εδώ. Με πήραν όταν ακόμη πήγαινα σχολείο, στα 16 μου, διότι ο Μπόντο Ίλγκνερ και ο Σάντι Κανιθάρες ήταν τραυματίες. Όταν ειδοποίησαν στο σπίτι μου, εγώ βρισκόμουν στο δρόμο για το σπίτι και δεν ήξερα το παραμικρό. Όταν έφτασα σπίτι, η μητέρα μου είχε ετοιμάσει ήδη το σάκο μου!

Τα άλλα παιδιά δεν είχαν ιδέα γιατί εγκατέλειψα την τάξη και τότε δεν υπήρχαν το twitter και τα κινητά τηλέφωνα για να τους ειδοποιήσω. Στην ομάδα ήξερα τους πάντες, αλλά κανένας δεν είχε κάποιο στοιχείο για μένα. Κάθισα στο ίδιο τραπέζι με τους Κανιθάρες και Μοριέντες και δεν έβγαλα κουβέντα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα