Κατάντια! Νέα αναβολή της Football League

 

Πρόταση μομφής κατά του Στέλιου Σφακιανάκη κατέθεσαν 11 από τις 18 ομάδες της Football League! Συγκεκριμένα, οι ΠΑΕ Καλλιθέα, Απόλλων, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός, Πανελευσινιακός, ΑΟ Χανιά, Άρης ζήτησαν την παραίτηση του προεδρείου και την εκλογή μίας πενταμελής επιτροπής που θα χρεωθεί όλες τις ενέργειες και αποφάσεις που πρέπει να παρθούν το συντομότερο δυνατό!

Δύο ακόμη ΠΑΕ να υπέγραφαν, τότε η πρόταση μομφής θα «έριχνε» την υπάρχουσα διοίκηση και ο Στέλιος Σφακιανάκης θα υποχρεωνόταν σε παραίτηση. Πάντως, ο αντιπρόεδρος Αντώνης Ρέλλας παραιτήθηκε βλέποντας την αμφισβήτηση προς το προεδρείο.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδότηση την αναβολή της προγραμματισμένης για το προσεχές Σάββατο έναρξης του πρωταθλήματος και ποιος ξέρει τώρα τι θα συμβεί. Η ΕΡΤ είχε συμφωνήσει προφορικώς με τη Λίγκα για ένα χορηγικό πακέτο το ποσό του οποίου θα εκτιμούταν τις επόμενες εβδομάδες, αλλά αυτή η αβεβαιότητα και η πιθανότητα η προσφορά να ήταν χαμηλή, ανάγκασε τις 11 ΠΑΕ να αντιδράσουν!

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα