Κατέθεσε μήνυση στη ΓΑΔΑ για το ροζ βίντεο των οργίων: Ο διασυρμός Ελληνίδας μοντέλου (εικόνες)

Έναν απίστευτο εφιάλτη ζει τις τελευταίες μέρες η Ελληνίδα καλλονή που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Κύπρο. Ένα καυτό ερωτικό βίντεο, που κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό, έχει διαδοθεί σε πολλούς χρήστες σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, την έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο της. Στο ομαδικό όργιο φέρεται ότι συμμετέχει και η 20χρονη Τζοβάνα Μπουλιέρη, που είναι στενή φίλη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα, προκαλώντας της ανυπολόγιστη ζημιά.

Το μοντέλο με το που αντιλήφθηκε την ύπαρξη αυτού του βίντεο σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου, δεν μπορούσε να το πιστέψει, ξεκινώντας έναν αγώνα για να αποδείξει ότι δεν ήταν εκείνη η πρωταγωνίστρια που θέλησαν κάποιοι να διαδώσουν με σκοπό να της κάνουν κακό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο only.cy, του Κύπριου δημοσιογράφου Μιχάλη Σταύρου, η μελαχρινή καλλονή που ζει ένα δράμα, πριν από λίγη ώρα μαζί με τον δικηγόρο της έφτασαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη ΓΑΔΑ, όπου κατέθεσαν μήνυση. Αν και είναι θέμα χρόνου τα «τσακάλια» της Google να εντοπίσουν τον δράστη, οι πρώτες ενδείξεις καταλήγουν ότι πρόκειται για κάποιον από την Κύπρο, που κρύβεται πίσω από τη συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο μπαλαντέρ του μοντέλου που διαψεύδει ότι εκείνη πρωταγωνιστεί στο ροζ βίντεο των οργίων, είναι το ότι το κορίτσι που εμπλέκεται έχει τατουάζ στο σώμα της, κάτι που δεν έχει εκείνη.

τ

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

 

φφφφφφφφφφφφφφ

MPOYLIERASS

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα