Κατέληξε σε Σαραϊδάρη η Super League!

Με τη σύμφωνη γνώμη 14 ΠΑΕ, η Super League ανέδειξε το δικό της μέλος της νέας ΚΕΔ και αυτό δεν είναι άλλο από τον Δημήτρη Σαραϊδάρη! Μόνο ο ΠΑΟ ψήφισε λευκό και η ΑΕΛ τον Τάσο Κάκο με αποτέλεσμα να υπάρξει επαυξημένη πλειοψηφία και να αναδειχθεί το ένα από τα τρία «κεφάλια» της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Το γεγονός ότι ο Σαραϊδάρης ανήκει στη λεγόμενη «ομάδα Βασσάρα» υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό να ψηφίσει «κατά», ενώ η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έδειξαν να εμπιστεύονται την κρίση των «12 μικρομεσαίων»  ΠΑΕ που προχώρησαν στην επιλογή του πρώην διαιτητή (και οσονούπω αρχιδιαιτητή) από τη Θεσσαλονίκη.

Να θυμίσουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Το 2008 και σε ένα ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ, ο βοηθός Σαραϊδάρης είχε υποδείξει πέναλτι υπέρ της Ένωσης και ο διαιτητής Κύρος Βασσάρας είχε δεχθεί την υπόδειξη του βοηθού του, προκαλώντας τα έντονα παράπονα των «πρασίνων». Ο Σαραϊδάρης είχε δει ότι ο Σαριέγκι κράτησε αντικανονικά τον Εντίνιο και η απόφαση αν δεν ήταν σωστή, τουλάχιστον είχε βάση. Παρ’ όλα αυτά, ο παρατηρητής διαιτησίας σε εκείνο το ματς (Παπαδάκος), είτε παραπέμψει τον Σαραϊδάρη! Φαίνεται πως φάσεις κι αυτές δεν τις ξεχνούν στην «πράσινη» οικογένεια.

Η Super League θα κληθεί σύντομα να επιλέξει από κοινού μαζί με την ΕΠΟ ένα ακόμη μέλος της νέας τριμελής επιτροπής της ΚΕΔ (σύμφωνα με το ισπανικό μοντέλο), ενώ ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιον θα επιλέξει η Ομοσπονδία ως δικό της εκλεκτό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα