«Κατέρρευσε ψυχολογικά μετά το 1-0»

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης έχει υπάρξει ένας από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού και η άποψή του για την πολυσυζητημένη εμφάνιση του Νίκολα Λεάλι στο παιχνίδι με την Μπεσικτάς έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Κελεσίδης παρατηρώντας την παρουσία του Ιταλού πορτιέρο για 90 λεπτά πιστεύει πως αυτό που τον έκαμψε ήταν το άγχος μίας τόσο σημαντικής αναμέτρησης:  «Η εικόνα του Λεάλι δεν ήταν καθόλου καλή. Μετά το πρώτο γκολ κατέρρευσε. Ήταν σαν μην βρισκόταν μέσα στο γήπεδο. Φαινόταν πως είχε μεγάλο τρακ, μεγάλος άγχος και ότι δεν μπορούσε».

Στη συνέχεια, μάλιστα, δεν παρέλειψε να πει πως αν βρισκόταν στη θέση του Βασίλη Βούζα θα τον έβγαζε αλλαγή βλέποντάς τον να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του:

«Υπάρχει μεγάλη ευθύνη από μέρους του, όμως για μένα έπρεπε να γίνει αλλαγή. Θα μπορούσε και να είχε προστατευθεί διαφορετικά και να είχε γίνει άλλου τύπου διαχείριση. Έδειχνε πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου».

Για το μέλλον του Λεάλι, ο Παναγιώτης Κελεσίδης στις δηλώσεις του στην gazzetta.gr τόνισε: «Κάθε τερματοφύλακας μπορεί να φάει τέτοια γκολ όσο καλός και εάν ναι και φυσικά μπορεί να επανέλθει, αρκεί να έχει δυνατό χαρακτήρα. Ο Λεάλι δεν είναι τόσο μεγάλος σε ηλικία. Να βάλει το κεφάλι κάτω, να δουλέψει σωστά πάνω στις αδυναμίες του και να επιδιώξει να επανέλθει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα