Κατήγγειλε ΜΚΟ ο Κοτζιάς

Καταγγελίες για 43 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις έκανε στη Βουλή ο Νίκος Κοτζιάς και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιάσει στοιχεία για οικονομικές ατασθαλίες ΜΚΟ.

«ΜΚΟ τόκιζε τα χρήματα που πήρε σε τράπεζα της κεντρικής Αμερικής αντί να υλοποιήσει το έργο που είχε αναλάβει», αποκάλυψε στην Ολομέλεια ο υπουργός Εξωτερικών κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο οργανισμό του υπουργείου Εξωτερικών. «Έχουμε στείλει 43 υποθέσεις στον εισαγγελέα» υπογράμμισε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα ο Ν.Κοτζιάς αναφερόμενος στην «δράση» των ΜΚΟ τα προηγούμενα χρόνια στο υπουργείο Εξωτερικών τόνισε ότι «έχουμε στείλει, και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος γι’ αυτό, 43 υποθέσεις στον εισαγγελέα. Και από τις 43 υποθέσεις, με μεγάλη μου χαρά -και το προαναγγέλλω- παίρνουμε λεφτά πίσω».

«Βρήκαμε λεφτά σε νησί της κεντρικής Αμερικής, τα οποία είχαν πάει για έργα, υποτίθεται, αναπτυξιακά και ήταν σε τράπεζα και τοκιζόμενα», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών και πρόσθεσε ότι «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα